Skip to content

Om oss

Om oss

PSS Sverige grundades år 2012. Vi har sedan starten erbjudit våra kunder omfattande tjänster och helhetslösningar inom skalskydd, tekniska installationer samt dörrmontage och fönstermontage.

Vi är ett litet företag med ett stort hjärta för de arbeten vi åtar oss. Vårt mål är att alltid leverera hög kvalitet och service till våra kunder. Med visionen att ständigt utvecklas ser vi noggrant till att följa branschens utveckling.

Idag är vi 6 personer som arbetar heltid på PSS Sverige. Tillsammans besitter vi lång erfarenhet och bred expertis inom arbetsområdena vi verkar. Vårt primära affärsområde är Västerås och Mälardalen med omnejd och vi åtar oss både stora och små uppdrag för företag och fastighetsbolag samt privatpersoner.

Välkommen att kontakta oss idag!

Vårt samhällsansvar

För oss på PSS Sverige är det viktigt såväl som självklart att vi engagerar oss och tar ansvar för hur vi påverkar samhället vi arbetar och lever i. Det sociala ansvaret ligger oss extra varmt om hjärtat och vi har därför valt att stötta Svenska narkotikapolisföreningens tidskrift som ges ut av SNPF samt organisationen Idrott för alla.

Svenska narkotikapolisföreningen (SNPF) är en ideell organisation som syftar till att främja sådan utbildning och forskning inom narkotikabekämpningens område som är till nytta för rättsväsendets verksamhet. SNPF verkar bland annat för att öka förståelsen för faran med droger och förstärka kampen mot narkotikabrottslighet. På PSS Sverige har vi nolltolerans mot droger och vi är stolta över att stötta arbetet SNPF.

Organisationen Idrott för alla är en insamlingsstiftelse som syftar till att finansiellt stötta barn och ungdomar som inte har råd att utöva fritidsaktiviteter. Ett ekonomiskt bidrag kan hjälpa en utsatt grupp att inkluderas i samhället och få möjlighet att tillhöra en gemenskap. För oss på PSS Sverige är det en självklarhet att låta barn och ungdomar utöva idrott och vi är stolta över att få bidra till organisationens viktiga arbete.

Några av våra samarbetspartners

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!