Skip to content

Våra tjänster

Fönstermontage

Funderar ni på att byta fönster i er fastighet? PSS Sverige AB gör kompletta fönsterbyten, dvs vi river det gamla och monterar det nya, allt enligt branschstandard. Vi gör ditt fönsterbyte säkert, smidigt och enkelt.

Dörrmontage

Är det dags för dörrbyte? Vi på PSS Sverige AB är specialister på dörrbyten, dvs vi river det gamla och monterar det nya, allt enligt branschstandard. Vi hjälper dig med allt, från uppmätning till installation.

Säkerhetsmontage

PSS Sverige AB utför montage samt installationer som är säkerhetsklassade rum som gör rummet säkrare och din vardag tryggare.

Tekniska installationer

PSS Sverige AB erbjuder ett helhetskoncept för tekniska installationer inom ljud, ljus och bild. Vi levererar bildskärmar och ljud för bl a konferensanläggningar. företag och restauranger. Vi levererar användarvänlig utrustning helt anpassad efter era behov.

Event

PSS Sverige AB har stor kunskap inom de flesta områden gällande event. Vi skräddarsyr upplägg för scenbyggare, roddare, entrevärdar samt personal för möblering.

PSS Sverige AB

Vi är ett företag som alltid gör sitt yttersta för att kunden ska känna tryggheten i den tjänst som ska utföras. PSS Sverige AB lämnar aldrig något åt slumpen vi är otroligt noggranna i det vi åtar oss.
Vi har en slogan ” vi jobbar stenhårt för dig ” och det vill jag lova att vi verkligen lever upptill också.
Vi är som en lite familj vi har roligt tillsammans och det tycker vi är viktigt.
Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat för uppdragen som vi åtar oss.
Vårt primära arbetsområde är Västerås med omnejd och vi åtar oss både stora och små uppdrag för företag och fastighetsbolag i varierande storlek. Vår vision är att ständigt utvecklas och följa med i branschens utveckling för att alltid kunna leverera högsta kvalité.
PSS grundades år 2012 och fokus har sedan dess alltid legat på hög service och högsta kvalitet på det vi gör

Några av våra samarbetspartners

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!