Skip to content

Våra tjänster

Fönstermontage

Dags för fönsterbyte på din villa eller fastighet? Att byta fönster är en ansvarsfull process. Vi utför kompletta fönsterbyten enligt branschstandard. Med vår hjälp blir ditt fönsterbyte säkert, smidigt och enkelt.

Dörrmontage

Behöver du byta dörr på din fastighet? Dörrmontering kräver färdigheter och kunskaper. Vi är specialister på dörrbyten och utför all montering enligt branschstandard. Vi hjälper dig med allt från uppmätning till färdig installation.

Skalskydd

Med ett skalskydd kan du förhindra eller minska risken och skadorna vid intrång, brand, beskjutning och skadegörelse. Vi levererar kompletta skalskyddslösningar som gör din vardag säkrare.

Tekniska installationer

PSS Sverige AB erbjuder ett helhetskoncept för tekniska installationer inom ljud, ljus och bild. Vi levererar bildskärmar och ljud till konferensanläggningar. företag och restauranger. Vår utrustning är noggrant utvalt och anpassad efter era behov.

Så funkar det

Ta kontakt med oss
Om du är intresserad av någon av våra tjänster kontaktar du oss via telefon eller mail. Ta kontakt med vår säljare Christian Bruno på telefonnummer 076-315 33 55 alternativt via e-post christian@psssverigeab.se

För att kunna göra en bedömning på arbetets omfattning kommer vi ställa frågor till dig gällande det arbete som ska utföras. I vissa fall ber vi även att få komma ut på plats för att göra en bedömning. När vi fått den information vi behöver lämnar vi en offert till dig. Offerten är giltig i 30 dagar.

Vi kontaktar dig
När du godkänt offerten vi skickat till dig får du en orderbekräftelse från oss. Ansvarig hantverkare från PSS Sverige kommer sedan ta kontakt med dig för att hitta en tid som passar för montering. Vi värdesätter hög service och ser alltid till att göra vårt yttersta för att anpassa oss efter dina behov och önskemål.

Vi monterar på överenskommen tid
På överenskommen tid kommer utför vi montering enligt önskemål. All montering sker enligt gällande branschregler och föreskrifter. PSS Sverige lämnar 5 års garanti på utfört arbete och full garanti på produkterna vi monterar.

Återkoppling och faktura från PSS Sverige
Efter utförd montering får du en faktura från oss på PSS Sverige. Fakturan motsvarar såklart det vi kommit överens om. I samband med utfört arbete återkopplar vi alltid till dig som kund för att försäkra oss om att du är nöjd med det levererade resultatet. Har du frågor om ROT-avdrag kan du givetvis ta kontakt med oss.

Christian Bruno - Sälj och arbetsledare

Några av våra samarbetspartners

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!