Skip to content

Dörrmontage i Mälardalen

Vi hjälper er med Dörrmontage

Är det dags för dörrbyte? Att välja dörr till huset är ett viktigt och många gånger svårt beslut att fatta. Utöver valet av dörr finns det en rad andra funktionella aspekter att ta hänsyn till såsom säkerhet, beständighet, lås, trycken och beslag. Vi på PSS Sverige är specialister på dörrbyten och hjälper dig från idé till färdig installation.

Dörrmontering enligt branschstandard

När du anlitar oss river vi det gamla och monterar det nya, allt enligt branschstandard. Våra montörer besitter lång erfarenhet och är alltid uppdaterade på de regler och förordningar som gäller. Med vår hjälp kan du vara säker på att arbetet blir rätt utfört från början, så att du slipper onödiga kostnader och merjobb.

Våra garantier vid dörrmontering

Att du som kund är nöjd är viktigt för oss på PSS Sverige. Vi ser därför alltid till att utföra arbetet vi utlovat och återkoppla till dig som kund efter avslutat jobb. På så sätt försäkrar vi oss om att du fått det resultat som utlovats. Givetvis lämnar vi alltid omfattande garantier för alla våra dörrar och monteringen vi utför.

PSS Sveriges övriga tjänster

Vår kompetens sträcker sig långt utanför byte och montering av dörrar. På PSS Sverige erbjuder vi även tjänster inom fönstermonteringar, skalskyddslösningar samt tekniska installationer. Genom vårt kompletta tjänsteutbud kan vi erbjuda dig omfattande och heltäckande lösningar. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Skicka in en kostnadsfri förfrågan

Skicka in en förfrågan nedan eller ring oss på:
076-315 33 55

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!