Skip to content

Fönstermontage i Mälardalen

Vi hjälper er med fönstermontage

Funderar ni på att byta fönster i er fastighet? Vi på PSS Sverige hjälper vi dig med kompletta fönsterbyten säkert, smidigt och enkelt. När du anlitar oss kan du luta dig tillbaka – vi river det gamla och monterar det nya. Förutom val av färg och form ser vi även till att hjälpa dig ta ställning till faktorer som säkerhet och energieffektivitet.

Fönsterbyten enligt branschstandard

Fönsterbyten är en tidskrävande och ibland komplext arbete att utföra på egen hand. På PSS Sverige genomför vi alla fönsterbyten enligt branschstandard. Våra erfarna montörer följer alla regler och förordningar som gäller så att du kan vara säker på att arbetet blir rätt utfört från början. På så sätt slipper du onödiga kostnader och merjobb.

Våra garantier vid fönsterbyten

Vi på PSS Sverige vill ska du känna dig trygg när du anlitar oss. Vid alla fönsterbyten ingår omfattande garantier för såväl fönster som montage. När vi färdigställt arbetet ser vi även till att återkoppla till dig som kund för att säkerställa att du är nöjd med det arbete vi utfört.

PSS Sveriges övriga tjänster

Förutom montering av fönster erbjuder PSS Sverige även tjänster inom dörrmontage, skalskyddslösningar samt tekniska installationer. Genom vårt kompletta tjänsteutbud kan vi erbjuda dig omfattande och heltäckande lösningar. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Skicka in en kostnadsfri förfrågan

Skicka in en förfrågan nedan eller ring oss på:
076-315 33 55

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!