Skip to content

Skalskydd i Mälardalen

Vi hjälper er med skalskydd

Skadegörelse, inbrott, rån, kidnappningar, beskjutningar och sprängdåd gör att säkerheten hotas och otryggheten ökar. På PSS Sverige levererar vi kompletta säkerhetslösningar som gör rummet säkrare och din vardag tryggare. Vår erfarna personal besitter en bred expertis och hjälper dig gärna med konsultation och rådgivning.

Vad menas med skalskydd?

Med skalskydd avses ett yttre skydd av ett markområde, en fastighet, ett hus eller en del av ett hus, exempelvis en lägenhet eller en kontorslokal. Skalskyddet är till för att förhindra eller minska risken och skadorna vid intrång, brand, beskjutning och skadegörelse. Beroende på ditt säkerhetsbehov levererar vi kompletta lösningar anpassade för dig och ditt säkerhetsbehov.

Våra skalskydd

På PSS Sverige erbjuder vi en rad olika lösningar för att skydda dig och dina tillgångar. Våra skalskydd kan installeras separata eller i kombination med varandra. Vi rekommenderar alltid en komplett säkerhetslösning för maximal säkerhet.

Skicka in en kostnadsfri förfrågan

Skicka in en förfrågan nedan eller ring oss på:
076-315 33 55

Säkerhetsdörrar

Med en säkerhetsdörr får du ett mycket säkert skydd. Den håller obehöriga individer borta och minimerar risken för inbrott. Våra säkerhetsdörrar har vanligtvis två lås och går att anpassas så att de ser likadana ut som era befintliga dörrar. PSS Sveriges säkerhetsdörrar är dessutom godkända i El 30, en säkerhetsklassificering som innebär att dörren håller brand och gas ute i 30 minuter.

Säkra fönster

Fönster är vanliga vägar in vid inbrott. De utsätts även i större utsträckning för skadegörelse och riskerar dessutom att orsaka splitterskador. På PSS Sverige hjälper vi dig hitta rätt lösning för att säkra dina fönster. Med galler försvåras inbrott, medan säkerhetsfilm både försvårar inbrott och skyddar mot glassplitter. Polykarbonat är en transparent och mycket tålig plast som skyddar förhindrar genomträngning och glassplitter. Med Polykarbonat blir rutan skottsäker och materialet förhindrar även spridning av bränder.

Pollare, grindar, bommar

Med pollare, grindar och bommar förhindrar vi obehörig trafik och stoppar fordon från olovlig inkörning. Beroende på ditt säkerhetsbehov och byggnadens geografiska placering hjälper vi dig att installera den lösning som är bäst lämpad för dig. PSS Sverige erbjuder både manuellt och elektriskt stängande hinder.

Galler/Jalusi

Med galler och jalusier skyddar du din fastighet mot obehörigt intrång. Du kan välja mellan olika typer av lameller och galler och får dem måttanpassade och utformade efter dina behov. Vi utför professionell montering enligt SSF 200. Alla våra produkter är håller hög säkerhetsklass och är testade för att funktionen ska vara pålitlig.

Tryckvågsskydd

Fönsterfilm med tryckvågsskydd är en utveckling av säkerhetsfilm. Vanligtvis är tryckvägsskydd tjockare och starkare än säkerhetsfilmer och står därigenom emot mer våld och tryck. Användningsområdena är desamma som för säkerhetsfilmer men med ännu tuffare krav. På PSS Sverige hjälper vi dig välja den film som är bäst lämpad för ditt fönster. Vi erbjuder även tryckvågsskyddade dörrar.

Staket / Områdesskydd

På PSS Sverige strävar vi alltid efter att ge dig ett pålitligt och effektivt skydd av ditt området. Med ett säkerhetsklassat staket håller du obehöriga individer borta och skapar ett yttre skydd för er bostad eller ert företag. Vår personal besitter bred expertis och hjälper dig välja rätt säkerhetslösning för att säkra ditt område.

Säkerhetsväggar

Förutom säkra dörrar och fönster är säkerhetsväggar ett effektivt säkerhetsskydd. Med säkerhetsklassade väggar försvårar du intrång och får dessutom en kompletterande skydd till dina dörrar och fönster. På PSS Sverige har våra säkerhetsväggar skyddsklass mot beskjutning enligt SSF 200.

Säkert rum/Safe Room

Safe room, panic room eller så kallade säkra rum är inre skalskydd som är förstärkt och specialanpassat efter ditt individuella skyddsbehov. Olika hotbilder ställer olika krav på säkerheten och med ett inre skalskydd får du ett extra skydd vid angrepp. Tanken med ett säkert rum är att utsatta snabbt och enkelt kunna sätta sig i säkerhet och tillkalla polis. Ta kontakt med oss på PSS Sverige så berättar vi mer.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!